Bedrijfsvoorstelling

                                                                        


Bij ons staat de klant centraal.


Garage Cools is een familiebedrijf met 90 jaar ervaring. Wij dragen de klantentevredenheid hoog in het vaandel.


Amedée Cools richtte in 1933 één van de eerste garages op in de gemeente Jabbeke.


In 1950 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Gistelsteenweg. Toen Amedée verongelukte op 62-jarige leeftijd, zetten de broers Jozef en Paul Cools het bedrijf voort.


In 1992 stapte Jozef uit het bedrijf en bleef Paul het bedrijf verder uitbreiden.


In 2022 werd de zaak overgenomen door zoon Lieven en dochter Annelies.


Ook Annelies haar zoon Guillaume werkt inmiddels ook mee in het bedrijf. Hiermee blijft garage Cools een uitgesproken familiebedrijf.


Tot 2002 hield garage Cools zicht hoofdzakelijk bezig met het invoeren van Mercedes-Benz voertuigen vanuit Duitsland.


Erkend Servicepunt Mercedes-Benz


 Vanaf 2002 werd garage Cools een “Erkend Mercedes-Benz servicepunt”. Dit houdt in dat alle onderhouds-en herstellingswerken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz worden uitgevoerd.  


 


Carrosserie


U kunt bij ons tevens terecht  voor alle carrosserieherstellingen. Wij zijn eveneens erkend door  verschillende verzekeringsmaatschappijen.


 


Invoer uit Duitsland

Vanaf Januari 2018 startte Annelies Cools opnieuw met het invoeren van zeer jonge Mercedessen, rechtstreeks van Daimler AG. Zij kan hiermee perfect op zoek gaan naar de Mercedes van uw dromen en dit alles volgens uw budget.


 


Kortom, bij ons kunt u terecht voor het aankopen van jonge tweedehands Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens, alsook voor alle onderhouds-, herstel-, en carrosseriewerkzaamheden uitgevoerd volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en dit zowel voor personenwagens als bestelwagens.